OrgaMicGrow

Információk

A megvásárolható zöldségek listáját és az árakat heti rendszerességgel frissítjük Facebook oldalunkon. Zöldségeink a megadott mennyiségekben a készlet erejéig kaphatók, azokat jelentkezések sorrendjében félretesszük. A posztban jelezzük, ha egy adott termék elfogy.

Add le rendelésed…

  • emailen keresztül az info[kukac]orgamicgrow.hu címre küldve
  • telefonon keresztül a +36 30 619 3170 -es telefonszámon
  • Facebookon, Messenger üzenetben

A rendelést minden esetben írásban visszaigazoljuk. Amennyiben nem kapsz visszajelzést néhány órán belül, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Előrendelésre vagy rendszeres rendelésre is van lehetőség, ezt a kért kézbesítés napja (kedd, vagy péntek) előtt legalább két héttel korábban jelezd az elérhetőségek valamelyikén. Választható kiszerelések: nettó 35g és 50g / doboz.

A szállítási területen belül minimum 3 doboz vásárlása esetén ingyenesen házhoz visszük a zöldségeket. Ennél kisebb mennyiséget csak egyedi elbírálás alapján és esetleges felár ellenében szállítunk ki.

A vásárlásról minden esetben számlát vagy nyugtát állítunk ki, amihez szükségünk lesz a megfelelő adatokra.

A frissesség biztosítása érdekében és a termék sajátosságai miatt csak viszonylag kis távolságra vállalunk kiszállítást. A pesti oldalon a Deák tér – Széchenyi tér – Kossuth tér – Nyugati tér – Oktogon – Blaha – Astoria körvonalon belül garantáljuk a kézbesítést. A részletekről érdeklődj elérhetőségeinken!

A rendeléseket minden héten 2 alkalommal, kedden és pénteken 7-15 óra között visszük ki.

A Covid időszak alatt korlátozottan, hetente egyszer tervezzük a szállítást.

A fizetés számla vagy nyugta alapján, átutalással vagy készpénzben lehetséges.

A frissen szüretelt, vágott mikrozöldségeket azonnal csomagoljuk, és a lehető legrövidebb időn belül szállítjuk.

Megfelelő tárolási körülmények között (hűtőszekrényben 4-6 °C-on) termékeink a szüreteléstől számítva 5-7 napig fogyaszthatók.

A zsenge növények a sérülések elkerülése és a hosszabb eltarthatóság érdekében mosatlanul kerülnek a dobozokba. Az akvapóniás rendszerben használt víz közvetlenül nem érintkezik a termékkel. A növények áztatásos technikával, alulról kapják a nedvességet, így csak a gyökérzet és a szár legalsó része kerül víz alá, a szüretelendő részek nem. 

A név többszörös szójátékot takar:

  • Orga – Organikus kertészkedés. A környezet kímélése minden folyamatunk esetében elsődleges szempont, de a név egyúttal utalás az (íz)orgazmusra is, amit a mikrozöldségek kóstolása után érezhetünk.
  • Mic – az angol “microgreen” vagyis mikrozöldség szóból származik. Az OrgaMic összeolvasva megint csak az “organic” szóra utal.
  • Grow – szintén angol szó, jelentése növekedés, termesztés.

Az OMG (Oh my God!) rövidítés pedig a hétköznapi szóhasználatban is egyre elterjedtebb, érzékelteti a kóstolás utáni “Istenem!” érzést.

Szakmári Gábor E.V.
1066 Budapest, Ó u. 38.
Adószám: 55533885-2-42 (EU VAT: HU55533885)
Nyilvántartási szám: 54228966
Statisztikai számjel: 55533885-0113-231-01
Főtevékenység: 0113 Zöldségféle, dinnye, gyökér-, gumósnövény termesztése

Menü